2011. június 26., vasárnap

Vasárnapi összegzés

Ez még csak a kezdet, de máris összefoglalok. Abból az apropóból, hogy ma van egy hete, hogy elkezdtem blogolni.

Először is, köszönöm mindenkinek, aki nézegette, olvasta, azoknak meg pláne, akik ötleteikkel is segítettek. Észrevételeitekről bármikor írhattok e-mailt, valaszolok, és a kommentelhettek is.

Páran kérdezték, hogy mi a célom a bloggal. Azért csinálom, hogy az eddig háttérbe szorított kreatív oldalam teret kapjon. Szeretnék fejlődni, eredeti és igényes holmikat kitalálni, megvalósítani, és itt megmutatni. Tehát elsősorban az alkotás öröméről szól, de ha bármi megtetszik, szívesen elkészítem, és az egyéni kéréseket is igyekszem megvalósítani. Ezzel kapcsolatban is írjatok bátran.

Sok anyagom van, amiket korábban készítettem, sok vázlat arról, ami készülni fog, és sok terv, ami még csak a fejemben létezik. Tehát van esély a hosszú folytatásra.

És most a szöveg után néhány kép:
Először a szalmakalap-hajcsatokról. Most már többen is teszteltük: kiállták a próbát. Egész napos viselést, sőt a tesóm táskájában való hánykolódást is bírnak. Utóbbi nem kis szó.
A sárgák is beváltak...És végül mutatok néhány fülbevalót. Egyszerű szív, lógós és bedugós fajta. Kifejezetten az unokahúgom ihlette őket :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése