2011. augusztus 31., szerda

Közös Savaria-medál

Már alig vártam, hogy végre megírhassam ezt a bejegyzést a hétvégéről. Ezer köszönet Zsoltinak, aki végigfotózta a két napot, és ilyen gyorsan el is küldte a képeket!

De kezdem az elején: nálunk hagyomány, hogy a barátaimmal minden év augusztusában elmegyünk Szombathelyre a Savaria karneválra.
A társaság magja a középiskolai barátnőkből áll, de minden évben bővülünk. Azért is fontos ez nekünk, mert mostanra már különböző városokban és falvakban élünk, úgyhogy sajnos egyre ritkábban látjuk egymást. Szóval ez kivételes alkalmak egyike, és egyben fix pont a nyári programunkban.

Az apropó pedig, amiért mindezt a kézműves blogomban megírom, az, hogy idén egy apróságot is készítettem a lányoknak. Tavaly óta már nem csak nézelődünk hanem jelmezbe is bújunk, és idén közös nyaklánccal is kiegészítettünk az öltözéket. Na, itt jön képbe a gyurma.

El kell hogy mondjam: antik hatású nyakláncot készíteni műanyagból csaknem lehetetlen feladat (legalábbis nekem), ezért itt most inkább a közös ékszeren volt a hangsúly, mintsem a korhűségen.
 
Az eredmény képekben:Itt pedig a medálok még forrón, ahogy kész lettek. Próbáltam mindenkinek a ruhaszegélyéhez passzolót csinálni.


Nem ezen múlt, de nagyon jól sikerült a karneválozás, sokak szerint az idei volt az eddigi legjobb. Pedig a szombati esti programot vihar miatt lefújták, de azért így is se szomorkodtunk! :)

Végül néhány kép, mi mindent láttunk (hallottunk, ettünk, ittunk, csináltunk):


Római legionáriusok:

képek a csapatunkról


Fegyverben :)

A nevemre mutatunk
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése